مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
13 نکته جالب درباره‌  استخوان‌های بدن
13 نکته جالب درباره‌ استخوان‌های بدن

چرا تعداد استخوان‌ها کم می‌شود؟

مزایای تغذیه ای لوبیا، نخود و عدس برای سلامتی
مزایای تغذیه ای لوبیا، نخود و عدس برای سلامتی

مقدمه‌: لوبیا،‌ نخود و عدس را معمولاً حبوبات یا بقولات می‌نامیم. لوبیا منبع غنی بسیاری از مواد مغذی نظیر پرو...

حقایقی درباره‌ی فیبرها
حقایقی درباره‌ی فیبرها

فیبر چیست؟ فیبر نوعی کربوهیدرات یا نشاسته‌ است که بدن انسان قادر به هضم آن نیست.فیبر بعنوان نوعی جارو عمل می...

جزئیات مفیدی از مواد مغذی‌
جزئیات مفیدی از مواد مغذی‌

بدن انسان برای عملکرد بهتر به انواع مواد مغذی‌ نیاز دارد. این مغذی‌ها به دو گروه تقسیم می‌شوند: درشت مغذی‌ه...

ده فرمان پیشگیری از سرطان
ده فرمان پیشگیری از سرطان

باوجود آمار بالای سرطان (برای مثال در سال 2009 حدود 1437000 مورد جدید تشخیص به سرطان در ایالات متحده ثبت شده و بیش از...

16 راه برای مصرف هر چه بیشتر سبزیجات و مواد غذایی گیاهی در رژیم غذایی
16 راه برای مصرف هر چه بیشتر سبزیجات و مواد غذایی گیاهی در رژیم غذایی

از آنجاییکه یک رژیم غذایی سالم پایه‌ی گیاهی دارد، یک راه عالی برای بهبود رژیم غذایی‌ افزایش میزان مصرف غذاها...

ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم
ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم

مبانی یک رژیم غذایی سالم در چند نکته خلاصه می‌شود:

مواد مغذی مهم در رژیم های غذایی گیاهی
مواد مغذی مهم در رژیم های غذایی گیاهی

پروتئین: پروتئین در همه‌ی سلولهای بدن وجود دارد. بدن از پروتئین جهت ساخت و ترمیم ماهیچه‌ها، استخوان‌ها، پو...

تاثیر تغذیه با آجیل‌ها در شرایط وجود آلاینده‌های محیطی
تاثیر تغذیه با آجیل‌ها در شرایط وجود آلاینده‌های محیطی

همه می‌دانند که تغذیه‌ی سالم می‌تواند تاثیرات مثبتی بر روی سلامت انسان داشته باشد. یک تغذیه‌ی سالم و متعادل ...

خواص سلامتی و ارزش دارویی عسل
خواص سلامتی و ارزش دارویی عسل

بر اساس یک تعریف عسل محصول غذایی طبیعی حاصله از برداشت شهد گل توسط زنبور عسل و فعالیت‌های طبیعی زنبورهای عسل د...

تاثیر غلات بر سلامتی و بیماری‌ها:
تاثیر غلات بر سلامتی و بیماری‌ها:

کنجکاوی بسیار زیادی در فهم نقش برخی موادغذایی بخصوص غلات در رژیم غذایی و تاثیر آن بر سلامتی وجود دارد.

سهم غلات و فرآورده‌های حاصل از آن در رژیم غذایی
سهم غلات و فرآورده‌های حاصل از آن در رژیم غذایی

فرآورده‌های حاصل از غلات نقش مهمی در فرهنگ غذایی اکثر کشورها بازی می‌کند و در واقع غذای اصلی عمده‌ی جمعیت جه...