چند ترفند مفید در آشپزخانه
0 نظر
۱۴ آبان ۱۳۹۷

چند ترفند مفید در آشپزخانه

چند نکته مفید آشپزخانه ای و ترفندهایی که زندگیتان را تغییر خواهند داد.

مواردی در زندگی وجود دارد که اگر آنها را می دانستید، در بسیاری از موارد  از اتلاف وقت، هزینه و انرژی بسیاری جلوگیری می کردید. خیس کردن نخ هنگام سوزن نخ کردن یکی از این روشها است. غلتاندن باتری‌های کنترل از راه دور برای طولانی‌تر شدن عمر آنها یکی دیگر از این روشها است. در مورد آشپزخانه تقریبا 25 نکته جمع‌آوری کرده‌ایم که در اینجا به آنها اشاره خواهیم کرد.

  1. اگر گوشت تازه را برای مدت کوتاهی در فریزر قرار دهیم، بریدن تکه‌های گوشت راحت تر می شود.
  2. زحمت پوست کندن سیر را به خود ندهید، فقط ریشه آنرا ببرید و آنرا با قسمت تخت یک چاقوی آشپزخانه له کنید.
  3. زنجبیل را می‌توانید با یک قاشق بدون از بین رفتن زنجبیل‌های اضافی پوست بکنید.
  4. از یک نخ دندان بدون بو برای بریدن غذاهای نرم مثل کیک و پنیر استفاده کنید.
  5. برای شیرینی پزی و پخت نان، کره را در فریزر نگهداری کنید و سپس آنرا رنده کنید. در این حالت کره راحت‌تر با آرد ترکیب شده و زودتر آب می‌شود.
  6. باقی مانده داخل فرنچ پرس (قهوه ساز) را منجمد کنید یا آنرا داخل قالب یخ بریزید. بعدا می‌توانید از آنها بعنوان آیس کافی (قهوه یخی) استفاده کنید.
  7. اگر مقداری جوش شیرین به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و سپس آنها را در آب سرد قرار دهید، راحت‌تر پوستشان کنده می‌شود.
  8. موزها را پوست کنده و برای اضافه کردن به اسموتی‌های فوق العاده در فریزر بگذارید (بریدن موزهای منجمد لذت بخش‌تر است)
  9. مرکبات، گوجه فرنگی، پنیر و شکلات را در دمای اتاق نگهدارید تا مزه‌ی بهتری داشته باشند.
  10. برای اندازه گیری میزان مواد غذایی چسبناک نظیر عسل و شهد و شربت ظروف اندازه گیری را قبل از استفاده به اسپری روغن آغشته کنید.
  11. اگر قبل از برش فلفل، دستانتان را به روغن نباتی آغشته کنید، روغن فلفل جذب دستانتان نمی شود.
  12. هنگام پختن پاستا، ماکارونی و نودل چند لحظه قبل از اینکه کاملا نرم شود آنرا از روی گاز بردارید. زمانی که آنرا در ظرف آبکش خالی می‌کنید به سرعت قابلمه را زیر آبکش قرار دهید تا آب آن را بگیرد. بخار آب پاستا، ماکارونی و نودل‌ها را گرم نگه می‌دارد و از چسبیدن آنها به هم جلوگیری می‌کند.
  13. برای از بین بردن بوی بد غذاها، دستهایتان را با نمک بشویید یا آنها را به استیل ضدخش بمالید.
  14. کرفس‌ها را در کیسه نان پارچه‌ای نگهدارید تا تر و تازه بماند.
  15. اگر سوپ یا خورشت کمی شور شد، یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید. در عرض 10 دقیقه نمک اضافی جذب سیب زمینی می‌شود.
  16. وقتی می‌خواهید ذرت بو داده درست کنید بمدت 10 دقیقه ذرت‌ها را در آب خیس کنید، سپس آب را خالی کنید و بعد ذرت‌ها را بو دهید. نتیجه کار سریع و فوق‌العاده خواهد شد.
  17. پس از پختن سیب زمینی‌ها ابتدا آنها را در آب سرد قرار دهید و سپس پوست آن را براحتی بکنید.
  18. برای اینکه موزها دیرتر خراب و سیاه شوند آنها را جدا از میوه‌های دیگر نگهداری کنید.
  19. سینه مرغ را قبل از سرخ کردن خوب بکوبید تا نرم شود و بهترین مزه را بدهد. اگر خواستید آن را ببرید همیشه به عرض و قطعه‌های کوتاه تر ببرید چون برای سرو غذا ظاهر بهتری خواهد داشت.
  20. کاهو را با چاقوی پلاستیکی یا سرامیکی برش دهید تا زرد و قهوه‌ای نشود. حتی می‌توانید کاهو را با دستان خود تکه تکه کنید.
  21. ظرف آب پز کردن تخم مرغ را با کمی سرکه به مدت کوتاهی بجوشانید تا تمیز شود. سرکه سفید همه چیز را بخوبی تمیز می‌کند.

 

 

 


محصولات مرتبط با این مطلب
مشاهده ادامه لیست
تخم مرغ محلی 6 عددی زرده طلایی
تخم مرغ محلی 6 عددی زرده طلایی
6,600 تومان
5,940تومان
تخم مرغ محلی 6 عددی زرده طلایی
10% تخفیف
تخم مرغ 6 عددی زرده طلایی
تخم مرغ 6 عددی زرده طلایی
7,560 تومان
6,804تومان
تخم مرغ 6 عددی زرده طلایی
10% تخفیف
تخم مرغ 12 عددی زرده طلایی
تخم مرغ 12 عددی زرده طلایی
15,120 تومان
13,608تومان
تخم مرغ 12 عددی زرده طلایی
10% تخفیف
تخم مرغ 6 عددی سفیدمرغ
تخم مرغ 6 عددی سفیدمرغ
6,300 تومان
5,985تومان
تخم مرغ 6 عددی سفیدمرغ
5% تخفیف
تخم مرغ 6 عددی تلاونگ
تخم مرغ 6 عددی تلاونگ
6,300 تومان
5,985تومان
تخم مرغ 6 عددی تلاونگ
5% تخفیف
تخم مرغ 6 عددی بهدین
تخم مرغ 6 عددی بهدین
6,300 تومان
5,985تومان
تخم مرغ 6 عددی بهدین
5% تخفیف
سفیده تخم مرغ 350 گرمی تلاونگ
سفیده تخم مرغ 350 گرمی تلاونگ
8,500 تومان
8,075تومان
سفیده تخم مرغ 350 گرمی تلاونگ
5% تخفیف
تخم مرغ 9 عددی سفیدمرغ
تخم مرغ 9 عددی سفیدمرغ
9,450 تومان
8,977تومان
تخم مرغ 9 عددی سفیدمرغ
5% تخفیف
نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید