تاریخچه دارچین
0 نظر
۱۹ مهر ۱۳۹۵

تاریخچه دارچین

نام دارچین هم به درخت استوایی همیشه بهار و هم به پوسته‌ی آن درخت که از گیاه گرفته می‌شود اشاره دارد.

به دارچین در زبان فرانسویcannelle ، در زبان آلمانی ceylonzeimt/kaneel، در زبان ایتالیایی cannella، در زبان اسپانیایی canela، در زبان چینیyook gway، و در زبان هندیdal-chini گفته می‌شود.

ادویه‌ی دارچین با خشک‌کردن قسمت میانی پوسته‌ی درخت دارچین بدست می‌آید و بصورت پودر و چوب در بازار عرضه می‌شود. تولید دارچین عمدتا به مناطق پست و کم ارتفاع جنوب شرقی آسیا محدود می‌گردد. دارچین حداکثر تا 500 متر بالاتر از سطح دریا و در دمای متوسط 27 درجه سانتی گراد و بارش سالانه 2000 تا 2400 میلی‌متر کشت می‌شود. خاک ماسه‌ای غنی شده با مواد آلی برای آن بهتر است. دارچین از لحاظ تقسیم‌بندی گیاه‌شناسی از شاخه Magnoliophyta، زیرشاخه Magnoliopsida، راسته magnoliales و خانواده‌ی Lauraceae می‌باشد. درخت دارچین در زیست بوم اصلی خود بین 7 تا 10 متر رشد می‌کند که برگ های بیضی شکلی دارد که در بالای درخت سبز تیره و در شاخه های زیرین سبز روشن است. پوسته و برگ‌های درخت دارچین معطر هستند. این درخت گل‌های زرد مایل به سفیدی دارد که بوی ناخوشایندی دارد و دانه‌های بنفش تیره‌ای دارد.

Cinnamomum دارای 250 گونه است و بسیاری از آنها معطر و خوش‌طعم هستند. در بسیاری از نمونه‌ها، تفاوت اندکی میان پوسته‌ی درخت cinnamomum verum (دارچین واقعی) و Cinnamomum cassia (دارچین چینی) وجود دارد. C. verum باکیفیت‌ترین پوسته‌ی دارچین و روغن دارچین را بوجود می‌آورد، در حالیکه C. cassia پوسته‌ی کاسیا و روغن کاسیا (که به روغن دارچین هم معروف است) را بوجود می‌آورد. کاسیا خیلی پیشتر از ورود دارچین واقعی به چین در این کشور استفاده می‌شد ولی امروزه از آن به عنوان یک جایگزین کم‌کیفیت‌تر استفاده می‌شود.

دارچین ادویه‌ای است که پیشینه‌ی آن به دست نوشته‌های چین باستان در 4000 سال قبل از میلاد بر می‌گردد. نام گیاهی Cinnamomum از ریشه عبری و عربی amomon مشتق شده که به معنای گیاه ادویه‌ی خوشبو می‌باشد.  در تورات و دست نوشته‌های سانسکریت هم به دارچین اشاره شده است. در مصر باستان، از آن در طب برای خوشبو کردن و مومیایی‌کردن استفاده می‌شد. این ادویه از سوی یونانیان و رومیان باستان بسیار تمجید و تحسین شده است. دارچین یکی از ادویه‌هایی بود که کریستف کلمب را به کشف جزایر شرقی ادویه تشویق کرد. 


مطالب مرتبط دیگر
آویشن ۱۷ آذر ۱۳۹۵ آویشن
گشنیز ۱۶ آذر ۱۳۹۵ گشنیز
کاربردهای خردل ۱۴ آذر ۱۳۹۵ کاربردهای خردل
خردل ۱۴ آذر ۱۳۹۵ خردل
کاربردهای فلفل ۳ آذر ۱۳۹۵ کاربردهای فلفل
محصولات مرتبط با این مطلب
مشاهده ادامه لیست
سماق قوطی 100 گرمی تیستی
سماق قوطی 100 گرمی تیستی
3,000 تومان
2,250تومان
سماق قوطی 100 گرمی تیستی
25% تخفیف
ادويه قوطی 80 گرمی تیستی
ادويه قوطی 80 گرمی تیستی
3,850 تومان
2,887تومان
ادويه قوطی 80 گرمی تیستی
25% تخفیف
فلفل قرمز قوطی 100 گرمی تیستی
فلفل قرمز قوطی 100 گرمی تیستی
4,000 تومان
3,000تومان
فلفل قرمز قوطی 100 گرمی تیستی
25% تخفیف
پودر دارچین قوطی 89 گرمی گرین‌فیلد
پودر دارچین قوطی 89 گرمی گرین‌فیلد
4,250 تومان
3,612تومان
پودر دارچین قوطی 89 گرمی گرین‌فیلد
15% تخفیف
سماق 95 گرمی سبزان
سماق 95 گرمی سبزان
5,000 تومان
4,250تومان
سماق 95 گرمی سبزان
15% تخفیف
زردچوبه قوطی فلزی 150 گرمی سبزان
زردچوبه قوطی فلزی 150 گرمی سبزان
5,800 تومان
4,930تومان
زردچوبه قوطی فلزی 150 گرمی سبزان
15% تخفیف
چاشنی خورشت قوطی 80 گرمی گرین‌فیلد
چاشنی خورشت قوطی 80 گرمی گرین‌فیلد
5,980 تومان
5,083تومان
چاشنی خورشت قوطی 80 گرمی گرین‌فیلد
15% تخفیف
ادویه کبابی قوطی 100 گرمی سبزان
ادویه کبابی قوطی 100 گرمی سبزان
6,000 تومان
5,100تومان
ادویه کبابی قوطی 100 گرمی سبزان
15% تخفیف
نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید