تاریخچه دارچین
0 نظر
۱۹ مهر ۱۳۹۵

تاریخچه دارچین

نام دارچین هم به درخت استوایی همیشه بهار و هم به پوسته‌ی آن درخت که از گیاه گرفته می‌شود اشاره دارد.

به دارچین در زبان فرانسویcannelle ، در زبان آلمانی ceylonzeimt/kaneel، در زبان ایتالیایی cannella، در زبان اسپانیایی canela، در زبان چینیyook gway، و در زبان هندیdal-chini گفته می‌شود.

ادویه‌ی دارچین با خشک‌کردن قسمت میانی پوسته‌ی درخت دارچین بدست می‌آید و بصورت پودر و چوب در بازار عرضه می‌شود. تولید دارچین عمدتا به مناطق پست و کم ارتفاع جنوب شرقی آسیا محدود می‌گردد. دارچین حداکثر تا 500 متر بالاتر از سطح دریا و در دمای متوسط 27 درجه سانتی گراد و بارش سالانه 2000 تا 2400 میلی‌متر کشت می‌شود. خاک ماسه‌ای غنی شده با مواد آلی برای آن بهتر است. دارچین از لحاظ تقسیم‌بندی گیاه‌شناسی از شاخه Magnoliophyta، زیرشاخه Magnoliopsida، راسته magnoliales و خانواده‌ی Lauraceae می‌باشد. درخت دارچین در زیست بوم اصلی خود بین 7 تا 10 متر رشد می‌کند که برگ های بیضی شکلی دارد که در بالای درخت سبز تیره و در شاخه های زیرین سبز روشن است. پوسته و برگ‌های درخت دارچین معطر هستند. این درخت گل‌های زرد مایل به سفیدی دارد که بوی ناخوشایندی دارد و دانه‌های بنفش تیره‌ای دارد.

Cinnamomum دارای 250 گونه است و بسیاری از آنها معطر و خوش‌طعم هستند. در بسیاری از نمونه‌ها، تفاوت اندکی میان پوسته‌ی درخت cinnamomum verum (دارچین واقعی) و Cinnamomum cassia (دارچین چینی) وجود دارد. C. verum باکیفیت‌ترین پوسته‌ی دارچین و روغن دارچین را بوجود می‌آورد، در حالیکه C. cassia پوسته‌ی کاسیا و روغن کاسیا (که به روغن دارچین هم معروف است) را بوجود می‌آورد. کاسیا خیلی پیشتر از ورود دارچین واقعی به چین در این کشور استفاده می‌شد ولی امروزه از آن به عنوان یک جایگزین کم‌کیفیت‌تر استفاده می‌شود.

دارچین ادویه‌ای است که پیشینه‌ی آن به دست نوشته‌های چین باستان در 4000 سال قبل از میلاد بر می‌گردد. نام گیاهی Cinnamomum از ریشه عبری و عربی amomon مشتق شده که به معنای گیاه ادویه‌ی خوشبو می‌باشد.  در تورات و دست نوشته‌های سانسکریت هم به دارچین اشاره شده است. در مصر باستان، از آن در طب برای خوشبو کردن و مومیایی‌کردن استفاده می‌شد. این ادویه از سوی یونانیان و رومیان باستان بسیار تمجید و تحسین شده است. دارچین یکی از ادویه‌هایی بود که کریستف کلمب را به کشف جزایر شرقی ادویه تشویق کرد. 


مطالب مرتبط دیگر
آویشن ۱۷ آذر ۱۳۹۵ آویشن
گشنیز ۱۶ آذر ۱۳۹۵ گشنیز
کاربردهای خردل ۱۴ آذر ۱۳۹۵ کاربردهای خردل
خردل ۱۴ آذر ۱۳۹۵ خردل
محصولات مرتبط با این مطلب
مشاهده ادامه لیست
جعبه 8 عددی عصاره گوشت بره 80 گرمی آماده‌لذیذ
جعبه 8 عددی عصاره گوشت بره 80 گرمی آماده‌لذیذ
2,800 تومان
1,540تومان
جعبه 8 عددی عصاره گوشت بره 80 گرمی آماده‌لذیذ
45% تخفیف
جعبه 8 عددی عصاره گوشت مرغ 80 گرمی آماده‌لذیذ
جعبه 8 عددی عصاره گوشت مرغ 80 گرمی آماده‌لذیذ
2,800 تومان
1,540تومان
جعبه 8 عددی عصاره گوشت مرغ 80 گرمی آماده‌لذیذ
45% تخفیف
جعبه 8 عددی عصاره برنج 80 گرمی الیت
جعبه 8 عددی عصاره برنج 80 گرمی الیت
2,800 تومان
1,960تومان
جعبه 8 عددی عصاره برنج 80 گرمی الیت
30% تخفیف
جعبه 8 عددی عصاره لیمو عمانی 80 گرمی الیت
جعبه 8 عددی عصاره لیمو عمانی 80 گرمی الیت
2,800 تومان
1,960تومان
جعبه 8 عددی عصاره لیمو عمانی 80 گرمی الیت
30% تخفیف
عصاره گوشت مرغ 80 گرمی اسپرتو
عصاره گوشت مرغ 80 گرمی اسپرتو
3,024 تومان
2,117تومان
عصاره گوشت مرغ 80 گرمی اسپرتو
30% تخفیف
عصاره گوشت 80 گرمی اسپرتو
عصاره گوشت 80 گرمی اسپرتو
3,024 تومان
2,117تومان
عصاره گوشت 80 گرمی اسپرتو
30% تخفیف
نمک تصفیه‌ شده یددار ‌700 گرمی همیشک
نمک تصفیه‌ شده یددار ‌700 گرمی همیشک
2,000 تومان
1,500تومان
نمک تصفیه‌ شده یددار ‌700 گرمی همیشک
25% تخفیف
پودر گل‌ سرخ ‌80 گرمی ‌همیشک
پودر گل‌ سرخ ‌80 گرمی ‌همیشک
6,500 تومان
4,875تومان
پودر گل‌ سرخ ‌80 گرمی ‌همیشک
25% تخفیف
نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید