تاریخچه دارچین
0 نظر
۱۹ مهر ۱۳۹۵

تاریخچه دارچین

نام دارچین هم به درخت استوایی همیشه بهار و هم به پوسته‌ی آن درخت که از گیاه گرفته می‌شود اشاره دارد.

به دارچین در زبان فرانسویcannelle ، در زبان آلمانی ceylonzeimt/kaneel، در زبان ایتالیایی cannella، در زبان اسپانیایی canela، در زبان چینیyook gway، و در زبان هندیdal-chini گفته می‌شود.

ادویه‌ی دارچین با خشک‌کردن قسمت میانی پوسته‌ی درخت دارچین بدست می‌آید و بصورت پودر و چوب در بازار عرضه می‌شود. تولید دارچین عمدتا به مناطق پست و کم ارتفاع جنوب شرقی آسیا محدود می‌گردد. دارچین حداکثر تا 500 متر بالاتر از سطح دریا و در دمای متوسط 27 درجه سانتی گراد و بارش سالانه 2000 تا 2400 میلی‌متر کشت می‌شود. خاک ماسه‌ای غنی شده با مواد آلی برای آن بهتر است. دارچین از لحاظ تقسیم‌بندی گیاه‌شناسی از شاخه Magnoliophyta، زیرشاخه Magnoliopsida، راسته magnoliales و خانواده‌ی Lauraceae می‌باشد. درخت دارچین در زیست بوم اصلی خود بین 7 تا 10 متر رشد می‌کند که برگ های بیضی شکلی دارد که در بالای درخت سبز تیره و در شاخه های زیرین سبز روشن است. پوسته و برگ‌های درخت دارچین معطر هستند. این درخت گل‌های زرد مایل به سفیدی دارد که بوی ناخوشایندی دارد و دانه‌های بنفش تیره‌ای دارد.

Cinnamomum دارای 250 گونه است و بسیاری از آنها معطر و خوش‌طعم هستند. در بسیاری از نمونه‌ها، تفاوت اندکی میان پوسته‌ی درخت cinnamomum verum (دارچین واقعی) و Cinnamomum cassia (دارچین چینی) وجود دارد. C. verum باکیفیت‌ترین پوسته‌ی دارچین و روغن دارچین را بوجود می‌آورد، در حالیکه C. cassia پوسته‌ی کاسیا و روغن کاسیا (که به روغن دارچین هم معروف است) را بوجود می‌آورد. کاسیا خیلی پیشتر از ورود دارچین واقعی به چین در این کشور استفاده می‌شد ولی امروزه از آن به عنوان یک جایگزین کم‌کیفیت‌تر استفاده می‌شود.

دارچین ادویه‌ای است که پیشینه‌ی آن به دست نوشته‌های چین باستان در 4000 سال قبل از میلاد بر می‌گردد. نام گیاهی Cinnamomum از ریشه عبری و عربی amomon مشتق شده که به معنای گیاه ادویه‌ی خوشبو می‌باشد.  در تورات و دست نوشته‌های سانسکریت هم به دارچین اشاره شده است. در مصر باستان، از آن در طب برای خوشبو کردن و مومیایی‌کردن استفاده می‌شد. این ادویه از سوی یونانیان و رومیان باستان بسیار تمجید و تحسین شده است. دارچین یکی از ادویه‌هایی بود که کریستف کلمب را به کشف جزایر شرقی ادویه تشویق کرد. 


مطالب مرتبط دیگر
آویشن ۱۷ آذر ۱۳۹۵ آویشن
گشنیز ۱۶ آذر ۱۳۹۵ گشنیز
کاربردهای خردل ۱۴ آذر ۱۳۹۵ کاربردهای خردل
خردل ۱۴ آذر ۱۳۹۵ خردل
محصولات مرتبط با این مطلب
مشاهده ادامه لیست
جعبه 8 عددی عصاره گوشت گوساله 80 گرمی آماده‌لذیذ
جعبه 8 عددی عصاره گوشت گوساله 80 گرمی آماده‌لذیذ
2,800 تومان
1,820تومان
جعبه 8 عددی عصاره گوشت گوساله 80 گرمی آماده‌لذیذ
35% تخفیف
جعبه 8 عددی عصاره گوشت مرغ 80 گرمی آماده‌لذیذ
جعبه 8 عددی عصاره گوشت مرغ 80 گرمی آماده‌لذیذ
2,800 تومان
1,820تومان
جعبه 8 عددی عصاره گوشت مرغ 80 گرمی آماده‌لذیذ
35% تخفیف
جعبه 8 عددی عصاره پیاز 80 گرمی الیت
جعبه 8 عددی عصاره پیاز 80 گرمی الیت
2,800 تومان
1,960تومان
جعبه 8 عددی عصاره پیاز 80 گرمی الیت
30% تخفیف
چاشنی سالاد ریحان و سوسن و عنبر 10 گرمی سبزان
چاشنی سالاد ریحان و سوسن و عنبر 10 گرمی سبزان
4,500 تومان
3,375تومان
چاشنی سالاد ریحان و سوسن و عنبر 10 گرمی سبزان
25% تخفیف
چاشنی سالاد سرکه و سبزیجات 10 گرمی سبزان
چاشنی سالاد سرکه و سبزیجات 10 گرمی سبزان
4,500 تومان
3,375تومان
چاشنی سالاد سرکه و سبزیجات 10 گرمی سبزان
25% تخفیف
چاشنی سالاد پاپریکا و جعفری 10 گرمی سبزان
چاشنی سالاد پاپریکا و جعفری 10 گرمی سبزان
4,500 تومان
3,375تومان
چاشنی سالاد پاپریکا و جعفری 10 گرمی سبزان
25% تخفیف
زردچوبه 150 گرمی سبزان
زردچوبه 150 گرمی سبزان
5,800 تومان
4,350تومان
زردچوبه 150 گرمی سبزان
25% تخفیف
چاشنی ماست و خیار 80 گرمی سبزان
چاشنی ماست و خیار 80 گرمی سبزان
6,200 تومان
4,650تومان
چاشنی ماست و خیار 80 گرمی سبزان
25% تخفیف
نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید