قارچ خوراکی
0 نظر
۹ تير ۱۳۹۵

قارچ خوراکی

قارچ های خوراکی موجود در بازار در حال حاضر به دو دسته دکمه ای و صدفی تقسیم بندی می‌شود.

نام های دیگر: قارچ کوهی - کاج کوهی - کلاه دیوان - حکال - سماروغ - چتر مار - فٌطر

مشخصات:

قارچ های خوراکی معمولاً قارچ‌های کلاه دارند. موجوداتی هستند بدون گل و کلروفیل و از خانواده‌ی Agaricaceae، پایک آن‌ها خیلی کوتاه و در کنار قارچ هاست و یا بدون پایک می‌باشد. کلاهک آن‌ها نیز به شکل صدف است و معمولاًدر طبیعت طول ماه‌های مهر تا دی ماه و بهمن ماه روی‌ تنه درختان رشد می‌کند. البته بصورت تجاری در سالن های تولید در طول سال قابلیت رشد دارند.

 

ترکیت شیمیایی در 100 گرم

انرژی

 

93 kJ (22 kcal)

کربوهیدرات

 

3.26 g

چربی

 

0.34 g

پروتیین

 

3.09 g

  تیامین (B1)  

 

0.081 mg (7%)

ریبوفلاوین (B2)

 

0.402 mg (34%)

نیاسین (B3)

 

3.607 mg (24%)

  ویتامین C

 

2.1 mg (3%)

آهن

 

0.5 mg (4%)

منیزیم

 

9 mg (3%)

روی

 

0.52 mg (5%)

 

منبع: کتاب اسرار گیاهان دارویی جلد اول. احمد حاجی شریفی. انتشارات حافظ نوین. 1393


نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید