مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
آویشن
آویشن

واژه‌ی انگلیسی متداول آویشن(thyme) هم به جنس و هم به گونه گیاه پر استفاده‌ی Thymus vulgaris L. (آویشن رایج در بازار، آویش...

 جعفری (Petroselinum crispum (Mill
جعفری (Petroselinum crispum (Mill

جعفری یا (Petroselinum crispum (Mill ) گیاهی متعلق به تیره چتریان است. دیگر نام‌های علمی این گیاه P. hortense، P. sativum، Carum petroselinum ...

گشنیز
گشنیز

گشنیز یا Coriandrum sativum L. یک گیاه ادویه‌ای با اهمیتی است که جایگاه مهمی در میان موادغذایی طعم دهنده دارد.

کاربردهای خردل
کاربردهای خردل

خردل‌ها گروهی تطبیق پذیر از گیاهان هستند که در طول تاریخ به روش‌های گوناگونی مورد استفاده بوده‌اند. برگ‌ها،...

خردل
خردل

خردل در میان کهن‌ترین ادویه‌جات موجود در کتب سانسکریت است که به 3000 سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد و جزو او...

کاربردهای فلفل
کاربردهای فلفل

از فلفل در فرآوری غذایی استفاده‌های فراوانی می‌شود که شامل رنگ دهندگی، تند کننده، و منبعی برای مزه دار کردن، ...

پاپریکا
پاپریکا

فلفل پاپریکا به شکل تجاری در کشورهای اسپانیا، اروپای مرکزی، جنوب آفریقا، و ایالات متحده وجود دارد ولی مجارستا...

فلفل، چیلی، پاپریکا، فلفل سبز
فلفل، چیلی، پاپریکا، فلفل سبز

طبقه بندی و کاربرد: بسیاری از انواع جنس فلفل بخاطر میوه‌های آن کشت می‌شود که می‌توان آن‌را تازه، پخته، پودر ...

روغن کرچک
روغن کرچک

تعریف روغن ثابت شده‌ و تهیه شده به روش سردسازی از دانه‌ی کرچک با نام علمی Ricinus communis L و نام لاتین Oleum Ricini .

رزماری
رزماری

اسانس بدست آمده از تقطیر گل‌های قسمت هوایی گیاه رزماری (Aetheroleum Rosmarini) با نام علمی Rosmarinus officinalis L . توزیع جغرافیای...

کاربردهای زردچوبه
کاربردهای زردچوبه

از جمله کاربردهای گیاه زردچوبه با نام علمی Curcuma domestica به قرار زیر است.

زردچوبه‌
زردچوبه‌

زردچوبه‌های موجود در بازار ریزوم خشک شده‌ی گیاه Curcuma domestica است. زردچوبه علاوه بر کاربردی که در علم داروسازی، م...