مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
چرا به منیزیم نیاز داریم؟
چرا به منیزیم نیاز داریم؟

منیزیم یک ماده معدنی مهم است که بدن انسان برای کارکرد مناسب به آن نیاز دارد. منیزیم انرژی تولید می‌کند و قند خو...

مزایا و ارزش غذایی اسفناج
مزایا و ارزش غذایی اسفناج

اسفناج یک ابر غذا است. این گیاه سرشار از بسیاری از مواد مغذی در یک پکیج کم کالری است. برگهای سبز و تیره اسفناج بر...

6 مزیت سرکه سیب برای سلامتی (بر اساس یافته های علمی)
6 مزیت سرکه سیب برای سلامتی (بر اساس یافته های علمی)

سرکه سیب پرطرفدارترین نوع سرکه در بین جوامع سنتی است. گفته می‌شود که سرکه سیب مزایای فراوانی دارد که بسیاری از...

حقایقی در باره صبحانه
حقایقی در باره صبحانه

صبحانه به معنای "ناشتایی"، "ناشتاشکن" و در واقع "شکستن حالت ناشتا به هنگام صبح" است چرا که شما از روز قبل چیزی نخو...

مواردی از مزایای شگفت انگیز ماست
مواردی از مزایای شگفت انگیز ماست

ماست مزایای بسیاری دارد از جمله باز شدن رنگ چهره، تقویت موی سر، جلوگیری از افزایش فشار خون، تنظیم کلسترول خون،...

ویتامین‌ ث (C) چیست و چه کاری انجام می دهد؟
ویتامین‌ ث (C) چیست و چه کاری انجام می دهد؟

ویتامین‌ ث (C) یا اسید اسکوربیک ماده مغذی محلول در آب موجود در برخی از مواد غذایی است. در بدن به عنوان یک آنتی اک...

حقایقی در باره کمبود ویتامین D
حقایقی در باره کمبود ویتامین D

این متن حاوی مطالب آموزنده ای درباره نقش ویتامین دی، مقادیر مورد نیاز و چگونگی تامین و مشکلات ناشی از کمبود و ب...

ده غذای برتر برای داشتن موهای سالم
ده غذای برتر برای داشتن موهای سالم

برای داشتن موهایی سالم، توجه به تغدیه صحیح بسیار مهم می باشد که در ادامه به 10 مورد مفید اشاره شده است:

7 دلیل برای مصرف آبلیمو
7 دلیل برای مصرف آبلیمو

گاهی اوقات ساده‌ترین کارها می‌توانند تاثیرات عمیق و مثبتی بر روی سلامت شما داشته باشد. مصرف روزانه آبلیمو یک...

انتخاب نوشیدنی سالم
انتخاب نوشیدنی سالم

آب بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی است. نوشیدنی‌های قندی را مصرف نکنید و در مصرف شیر و آبمیوه زیاده‌روی نکنید. ...

درباره کلسیم
درباره کلسیم

کلسیم در رژیم غذایی اهمیت فراوانی دارد اما آیا شیر تنها منبع یا حتی بهترین منبع جذب کلسیم است؟

حقایقی در باره پروتئین
حقایقی در باره پروتئین

در ادامه مطلب "توضیح جزء به جزء ساختمان هرم غذایی سالم" متن حاضر در باره پروتئین ها آمده است. به بسته پروتئین تو...