مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
کنجد
کنجد

کنجد (Sesamum indicum L.) که به نام‌های دیگر از قبیل sesamum, gingelly, beniseed, sim-sim و til هم شناخته شده است

یخچالی و منجمد کردن گوشت قرمز
یخچالی و منجمد کردن گوشت قرمز

هنگامی که مراحل کشتار دام کامل می‌شود، دمای داخلی گوشت کشتار عموما بین 30 تا 39 درجه سانتی‌گراد است. این دما پس ...

فلفل سیاه
فلفل سیاه

فلفل سیاه پادشاه ادویه‌هاست. فلفل سیاه مهم‌ترین، محبوب‌ترین و پرکاربردترین ادویه در جهان است. فلفل سیاه کار...

دیابت: یک بیماری همه‌گیر در دنیا
دیابت: یک بیماری همه‌گیر در دنیا

دیابت چیست؟ دیابت یک بیماری مزمن است که به سبب وجود گلوکز بیش از اندازه در خون ایجاد می‌شود. میزان سطح گلوکز ت...

محصولات ارگانیک
محصولات ارگانیک

مزایای مواد غذایی ارگانیک صرف نظر از رژیم غذایی، انتخاب مواد غذایی ارگانیک یک اولویت هوشمندانه است. انتخاب م...

زنجبیل
زنجبیل

ادویه زنجبیل از ساقه‌های زیرزمینی ریزوم های گیاه zingiber officinale بدست می‌آید، گیاهی استوایی و همیشگی که متعلق به ...

خواص سیر
خواص سیر

سیر بعنوان منبع غنی کربوهیدرات، پروتئین و فسفر در نظر گرفته می‌شود. همینطور تحقیقات از درصد بالای اسید آسکورب...

کاربردهای زعفران
کاربردهای زعفران

در دنیای امروزی از زعفران منحصرا در چاشنی های غذایی برای رنگ دادن به غذاها استفاده می‌شود. طیف غذاهایی که با ز...

دریافت مقدار کافی ویتامین D
دریافت مقدار کافی ویتامین D

ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان ایفا می کند. هنگامی که سطح کلسیم خونی شروع به افت کردن می‌کند، بدن از را...

کلسیم چیست؟ چگونه تأمین می‌شود؟
کلسیم چیست؟ چگونه تأمین می‌شود؟

کلسیم یک ماده معدنی است که بدن ما برای کارکردهای مختلف خود به آن نیاز دارد. روش اصلی تأمین آن بوسیله مواد غذایی ...

منابع غذایی و توصیه‌های مصرف سویا
منابع غذایی و توصیه‌های مصرف سویا

مواد غذایی سویا‌دار بسیاری وجود دارند. سویای کامل که" ادامام (Edamame )" نام دارد از آماده‌سازی سویای نارس بدست می...

تاثیر سویا بر بیماریها
تاثیر سویا بر بیماریها

قرن‌هاست که انسان‌ها سویا مصرف می‌کنند. بر خلاف اکثر مواد غذایی گیاهی، سویا غنی از پروتئین است. امروزه، محقق...